933 285 158
curriculumlocal@itinerarium.com

L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

EL PROJECTE

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el texto de relleno estándar de las industrias desde el año 1500, cuando un impresor (N. del T. persona que se dedica a la imprenta) desconocido usó una galería de textos y los mezcló de tal manera que logró hacer un libro de textos especimen. No sólo sobrevivió 500 años, sino que tambien ingresó como texto de relleno en documentos electrónicos, quedando esencialmente igual al original. Fue popularizado en los 60s con la creación de las hojas «Letraset», las cuales contenian pasajes de Lorem Ipsum, y más recientemente con software de autoedición, como por ejemplo Aldus PageMaker, el cual incluye versiones de Lorem Ipsum.

Plataforma de geolocalización Plataforma de formación

ESTAT DEL PROJECTE

CONTINGUT INICIAL

ITINERARI MATEMÀTIC

L’aritmètica, la geometria o l’àlgebra són presents a la nostra ciutat i podem arribar a conèixer-la millor des de les matemàtiques. Organitzarem les activitats entorn a 8 punts Base on hi podreu arribar a partir d’algunes pistes en forma de missatge. Un cop arribeu haureu de resoldre els reptes que us plantegem al voltant del punt.

Itinerari de Ramon Puig i Gairalt

Hola, em presentaré, em dic Ramon Puig i Gairalt. Des dels anys 20 vinc desenvolupant la meva feina com a arquitecte. D’un temps ençà treballo com a arquitecte municipal a L’Hospitalet. Com ja sabràs tenim una plaça vacant en el nostre equip i hem decidit organitzar un petit joc en 8 indrets de L’Hospitalet per descobrir la coneixença que tenen els candidats de la meva obra a la ciutat. Hauràs de ser molt hàbil, trobar aquests 8 indrets i respondre correctament a les preguntes que et faré a cada lloc. Si ets observador no et serà difícil sumar punts, no obstant si tens dubtes a les qüestions que et plantejo sempre podràs preguntar, fes ús de la brúixola o d’una eina que et donarà la distancia a la que et trobes de les meves obres.

Itinerari mediambiental de Les Planes

Et convidem a fer un recorregut pel Parc de les Planes en forma de Joc de pistes. Aniràs descobrint alguns tresors de la natura i reflexionaràs sobre la importància de la cura del medi ambient.

Itinerari fotográfico básico

Itinerario fotográfico básico co-creado con los alumnos y las alumnas del taller My LH Photo Project www.torrebarrina.cat