933 285 158
curriculumlocal@itinerarium.com

SANTA COLOMA DE GRAMANET

El projecte

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el texto de relleno estándar de las industrias desde el año 1500, cuando un impresor (N. del T. persona que se dedica a la imprenta) desconocido usó una galería de textos y los mezcló de tal manera que logró hacer un libro de textos especimen. No sólo sobrevivió 500 años, sino que tambien ingresó como texto de relleno en documentos electrónicos, quedando esencialmente igual al original. Fue popularizado en los 60s con la creación de las hojas «Letraset», las cuales contenian pasajes de Lorem Ipsum, y más recientemente con software de autoedición, como por ejemplo Aldus PageMaker, el cual incluye versiones de Lorem Ipsum.

Plataforma de geolocalización Plataforma de formación

ESTAT DEL PROJECTE

EL CONTINGUT INICIAL

ITINERARI SANTA COLOMA CENTRE

Et convidem a fer un recorregut pel centre de Santa Coloma de Gramenet on podràs descobrir l’antic safareig, Mas Fonollar, Can Selva, Can Sisteré, l’Ajuntament, Can Roig i Torres, l’Església Major i l’ambient i les cases del passeig de Mossèn Jaume Gordi.

ITINERARI SANTA COLOMA SUD

Descobreix en aquest itinerari el més important de la part sud del municipi: el Mercat de Sagarra, la Casa dels Nins, Can Mariner, la Torre Balldovina i en Molí d’en Riber, Can Peixauet i l’Antic Hospital de l’Esperit Sant.

SANTA COLOMA NORD

Descobreix en aquest itinerari la part nord del municipi: la Masia de Can Zam, Can Sucre, el Cementiri Nou, el poblat ibèric Puig i Castellar, la Cova d’En Genís, el Recinte de Torribera i la Torre Pallaresa.

ITINERARI SAGARRA

Convidem els participants a recórrer els indrets relacionats amb els Sagarra i més concretament amb l’obra literària del Josep Maria. Ho fem en forma de Joc de pistes. A cada punt podrem llegir un fragment de l’obra literària de l’autor.